Gör shoppingen till något extra!

2009-06-30 @ 22:53:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej hej heeeeeej!

I veckan så har jag vart iväg och shoppat med Markattan och Stormumriken, som ledde till en mycket upptäckelse full resa ... och svettig!


Dagen börja med att solen gled upp över topparna, och en av solstrålarna letade sig in i sovrumet hemma hos Linkan och kiklade våra ögonlock. Vi vaknade, vi sträckte på oss och gav ifrån oss en varsin ganska hög ljud gäspning... Men vänta ! Vad var det vi hörde. Ett surrande i rummet vi han knapp tänka innan vi såg den stora bålgetingen komma i mot oss. Vi Skrek av förtvivlan och rädslan, vår fiender kände vår rädsla och panik åh satte kurs mot oss! Tur som de var så fick Linkan upp dörren i tid och vi hann ut! Vi somna om på ett par mattor som låg i gäst rummet, men vi hörde fortfarande hur fienden kallade efter oss .. efter vår kött !

3 timmar senare vakna vi upp igen, tog på oss skor och vandrade ner för att äta frukost, sedan styrde vi vår kurs mot bryggan för en härlig soldag, men efter ett tag fick jag ett samtal från Stormumriken. En resa till Esklistuna skulle göras.En patrull som skulle ta sig egenom ett uppdrag som handlade mellan liv och död. jag tackade ja , men Linkan orkade inte detta uppdrag så Patrullen bestod ut av tre tappra kvinnor : Elenis, Markattan och Stormumriken( Ledaren)

Timma efter timma så leta vi oss fram. Uppdraget gick ut på att hitta dom gyllende byxorna som Stormumriken skulle ha. Det var varmt det var hårt och vi var hungriga, då vi kom fram till en liten by där dom serverade rå fisk. ( inte min smak) efter det så for vi vidare till det stora högkvarteret som hade beslagatgits av T
he Hoggers ett farligt folk slag!

Stormumriken hitta byxkorna men viste inte rikigt vilken storlek hon skulle ta, medans hon slutförde uppdraget. Så tog jag och Markattan oss en tur runt i kvarteret, men vi fick smyga oss fram . Ingen skulle få se oss! Många varor av olika slag fanns. Farsinerande... MEn Markattan råkade ha ner en hylla. Vi blev upptäckta och en jakt på liv och död uppstod. Vi sprang.. sprang för våra liv! Men vi hittade gömställe där vi kunde ligga och trycka tills kusten var klar!





Och seddan var uppdraget slutfört och färden hem kunde påbörjas!
Och färden styrde hem till ett tryggt hem.. Hem till Linkan. Äntligen !
Sedan åt vi en seger middag och somnade sedan til ljudet av fågel sång och solen gick ner från det stora himlavallvet.


YOYO// ELENIS

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback